Vårutflykt den 20 Maj

Vårutflykt  

 

 Lördagen den 20 maj samlades vi 25 personer inne i city för att bege oss med buss ut till Vaxholm. Vi hade tur med vädret och solen sken alldeles lagom. Väl ute i Vaxholm möttes vi upp av guiden Lena som tog oss på en inspirerande vandring genom Vaxholms miljö samt historia. Där vi fick veta allt om militärens närvaro men också om lokalbefolkningens liv genom tiden. Lena var en fantastisk guide och vi var alla facinerade av hennes historier. Efter denna spännande vandring så lämnade Lena av oss på Vaxholms hotell som vi nu visste allt om. Där vi avnjöt en god lunch med trevlig efterrätt. Efter lunchen fick alla lite egen tid och vissa drogs till alla vackra butiker i Vaxholm medan andra avnjöt en glass i solen.

Innan det var tid för hemfärd. Det var en fantastisk dag och för mig som varit hos er en period så var det väldigt trevligt att få träffa en del av alla fantastiska volontärer. Hoppas ni åker med nästa år också. / Julia på kontoret

 18698102_10154842198266715_8509109392477571541_n