Seniormässan

I dagarna tre, vecka 43, pågår seniormässan på Stockholmsmässan i Älvsjö, som arrangeras för 23:e året i rad.

På plats finns många utställare och dagarna fylls med seminarier, aktiviteter samt underhållning.

På plats bland utställarna finns bl.a. SPF, PRO, SKPF, Blomster fonden och ett flertal företag inom hälso- och sjukvårdområdet.

Under hela dagarna pågår seminarier på de två scenerna med rubriker som ”Vi behöver ställa in oss på att jobba längre”, ”Dina ålderstecken kan vara dold hjärtklaffsjukdomar”, ”Börja om, tänk nytt, så vågar du mera – 50 plussarnas nya möjligheter”, ”När min pappa försvann in i Alzheimers”, ”Hjärtliga tips för ett friskt hjärta”, ”Allt fler seniorer fattiga”, ” Polisen informerar om brott mot äldre och hur du bäst skyddar dig”, ”Hur möter vi våra åldrande”, ”Vad gör man på ålderns höst?”, ”Vilken näring behöver vi seniorer?”, ”Hjälp jag ser inte!”, ”Varför pratar andra så tyst?” och många fler…