Nyhetsbrev nr. 2 okt 2017

Några rader från ordförande

Hur blir vi fler?
Många efterfrågar Frivillig Väntjänsts tjänster vilket är både hedrande och roligt. Vi har många uppskattade volontärer till alla dessa uppdrag, men vi behöver bli ännu fler. Hur löser vi detta? Kanske har ni sett annonsen i DN för några veckor sedan, eller på Volontärbyrån, eller ett eller annat flygblad. Det är viktigt att synas på dessa sätt och fler därtill. Ändå tror jag att den gamla och beprövade metoden att berätta för vänner och bekanta om möjligheten att göra en insats är väl så god. Berätta gärna om möjligheten att bli volontär och göra en insats hos Frivillig Väntjänst för personer i omgivningen.

För volontärer genomförs det även olika sammankomster under årets gång. I detta nyhetsbrev finns att läsa mer om kommande utbildning.

Det lackar mot jul. Glöm inte att anmäla er till årets julmiddag, all information går att läsa i nyhetsbrevet. Jag ser framemot att träffa er
6 december!

Sissela Helgesson / Ordförande